På vår lilla natursköna camping alldeles vid strandkanten av Jormsjön finns olika alternativ av boende. Hos oss kan du välja att bo antingen i stuga, din egna husvagn eller husbil eller kanske har du tält.

Incheckning från kl:15.00 och utcheckning senast kl:12.00 om inget annat avtalats!

Det spelar ingen roll var eller hur man vilar huvudet om natten, man är välkommen oavsett vad man väljer. Våra stugor har olika standard men alla har en vacker sjöutsikt som vetter mot fjällen som ligger precis vid landsgränsen till Norge.

Stugor

Vi har fyra stycken stugor som vi kallar för Mellanstuga. De är utrustade med två våningssängar och dusch, toalett samt kök. Det finns kokplattor men ej ugn i stugorna. Behöver man en ugn går det bra att använda den i serviceköket. Det finns kaffebryggare, vattenkokare samt microvågsugn. Köksbord och stolar så kan man sitta och äta mat bekvämt. Det finns en liten tv oxå, Dessa stugor kostar 800:- per natt och vill man stanna längre tid så är priset 3800:- för en vecka.

Storstugan är som ni hör på namnet en något större stuga. Nyrenoverad med vackert golv, nytt badrum och ny sittgrupp. Det är vår enda stuga med sex bäddar fördelade på två sovrum, det ena sovrummet har två enkelsängar och den andra har två våningssängar. Då det är öppen planlösning så är det ett sällskapsrum med soffa och bord samt kök i ett och samma, samt med köksbord och stolar. Köket är utrustat med kokplatta, kaffebryggare, vattenkokare samt microvågsugn. Tv finns oxå, men utsikten slår tv´n med hästlängder. En toalett med dusch. Denna stuga kostar 1000:- per natt och 5000:- per vecka.

En liten enkel grå timmerkoja vid namn Lillstugan kan man njuta fyra personer i om man önskar. Denna lilla stuga har fått en ansiktslyftning och känns lite rymligare nu när man kan fälla upp de övre sängarna. Två ”våningssängar” och en liten soffa ryms där inne. Ett mindre klaffbord och 4 pallar så man kan spisa tillsammans. Denna stuga är utan rinnande vatten och avlopp. Det finns ett mindre kylskåp. Man får använda serviceköket som är fullt utrustat med spis, microvågsugn, kylskåp samt frysskåp. Husgeråd för att kunna tillaga all mat samt tallrikar, bestick, glas och muggar finns oxå. Man diskar och städar köket efter sig och bär ut soporna ut till soptunnorna. Toaletter samt dusch och bastu finns i nära anslutning till stugan. Den kostar 500:- per natt och för 3200:- kan du bo en hel vecka.

Sviten låter lite lyxigare och ja, det är den enda stugan med dubbelsäng! Dessutom finns en bäddsoffa så man kan faktiskt vara tre personer i denna stuga och den största tv´n på hela campingen. Ett köksbord med stolar, en kaffebryggare och ett litet kylskåp. Men inget vatten och avlopp i denna sköna kammare. Man får använda serviceköket som ligger mindre än 10 meter bort. Den är fullt utrustat med spis, microvågsugn, kylskåp samt frysskåp. Husgeråd för att kunna tillaga all mat samt tallrikar, bestick, glas och muggar finns oxå. Man diskar och städar köket efter sig och bär ut soporna ut till soptunnorna. Toaletter finns vägg i vägg samt dusch och bastu finns i nära anslutning till stugan. Den kostar 500:- per natt och för 3200:- kan du bo en hel vecka.

I samtliga stugor har man möjlighet att ta med sina fyrfota vänner, men de får lov att sova i sina egna sängar för i våra möbler är det bara människor som får vara.

Man städar stugan innan man lämnar den och all utrustning finns i stugan eller i servicekökets städskåp. I städning ingår oxå att man tömmer kaffefilter och sopor. Önskar man köpa städning är det möjligt men då måste man meddela det minst en dag innan. Vi har källsorteringskärl för mjuk och hård plast, glas, metall samt pant, dessa står utanför servicehuset och soptunnor att kasta hushållssoporna i finns framför huvudbyggnaden.

Vi har öppet alla dagar som människor önskar komma hit, så det kan innebära en högre kostnad på storhelger, kontakta oss för information.

Husvagn & husbil

Vår camping har 19 platser för husbilar och husvagnar, samtliga med el om man så önskar. Vi erbjuder platser sommar som vinter och vi har vintersäsongsplatser som är väldigt populära. Det är kölista på dessa vinterplatser, så är man intresserad av en plats så är man välkommen att skriva upp sig på den listan. Sen är det bara att hålla tummarna.

Vi erbjuder platser till följande priser:

Dygnspriset är 260:- inkl el utan blir priset 240:-

Stanna en vecka och priset blir 1500:- inkl el och 1300:- utan el.

Vi har källsorteringskärl för mjuk och hård plast, glas, metall samt pant, dessa står utanför servicehuset och soptunnor att kasta hushållssoporna i finns framför huvudbyggnaden. Man får använda serviceköket som ligger nära husvagnsplatserna. Den är fullt utrustad med spis, microvågsugn, kylskåp samt frysskåp. Man städar köket efter sig och bär ut soporna ut till soptunnorna. Toaletter samt dusch och bastu finns nära samtliga platser.

Latrinrum finns för tömning av kassett men ej fast tank.

Tält

Det finns möjlighet att sätta upp sitt tält och samma lika här, utsikten är bedårande. Tänk er att man kan ligga i tältet och lyssna till ljudet av vattnet som skvalpar mot stenarna. Det kan man göra för 100:- per person och natt. Är ni en hel familj så är priset 260:-/natt. Ni har tillgång till campingens alla servicebyggnader.

Bonus! Jag vill berätta om loungen eller relaxen som vi oxå kallar den! Det är en lyxig känsla som denna enkla tillbyggnad invid bastun erbjuder. Med sin svävande känsla över vattnet är den underbar att sitta i och dessutom med den bästa utsikten man tänkas kan.