En kort presentation av oss som finns på fiskecampen kommer här! Det här är vi!

Marika

Det är jag som arrenderar denna härliga fiskecamp! Jag är en ensamstående mamma med 3 barn och några husdjur, bor i grannbyn Jormlien. Mitt brinnande intresse för flugfiske och skoteråkning är en fantastisk kombination när man bor mitt i Paradiset. Jag är en glad och positiv människa och har en ambition om att få driva denna camping mycket länge. Jag har arbetat som arbetsledare, kokerska, varit på förskola och vid sidan om campingen jobbar jag även som naturvärd. Jag pratar svenska, finska och engelska och förstår norska.

Lindsey

Lindsey kommer från Nederländerna och har föräldrar och syskon där. En aktiv kvinna som gillar att vandra. Hon har jobbat i Österrike, Belgien och Curacao, bland annat på en camping. Föll som en fura för Sverige när hon var hit med sin syster på semester för två år sedan. Tillfälligheter gjorde att hon hamnade på fiskecampen och Marika kan inte vara gladare för det. Hon pratar nederländska, engelska, lite tyska och tränar på att lära sig svenska.

Erika

Erika bor i norra delen av Frostviken, i Ankarvattnet, tillsammans med sina katter och hund i ett eget hus med en underbar utsikt över sjön Ankarvattnet. Hon har jobbat bland annat som turistinformatör, guide, servitris och nu är hon på fiskecampen, en riktig tillgång. Intressen som djur, natur, litteratur och musik ligger henne varmt om hjärtat. Erika pratar svenska, engelska och italienska, såklart även norska.