Det här är

Jormvattnets fiskecamp

Jag är så glad att du hittat hit! Nu vill jag genom internet få dig att se skönheten i vårt vackra område, väcka lusten att uppleva det på riktigt! Med text och bilder hoppas jag att du känner samma glädje och kärlek till vackra Jorm och Frostviken som jag gör. Vi här i området har så mycket att erbjuda och jag vill att ni upplever det!

I norra Jämtland, vid Jormsjöns strand ligger campingen med den vackraste utsikten i världen. En vacker gul färg på i princip alla byggnader visar att du hittat rätt, alldeles strandnära ligger de efter Vildmarksvägen i Frostviken.

Hos oss kan du välja att bo i stugor med 2, 4 eller 6 bäddar, i din husvagn/husbil eller varför inte i ditt tält. Hur stugorna är utrustade finner du på sidan om boende. Oavsett ditt val av boende har du tillgång till våra servicebyggnader med dusch, bastu, relax, toaletter, kök, tvättstuga och torkrum.

Det finns en liten lekplats mellan stugorna och vattenbrynet för barnen, en sittplats finns bredvid så de vuxna kan sitta nära. Våra familjemedlemmar hundarna, de kan bada i sjön, en bit från den lilla badstranden för oss tvåbenta.

Inom Jormvattnets fvo finns fantastiska fiskevatten och skulle fiskelyckan vara på din sida finns även ett fiskrenseri som gör att du kan ta rätt på din fångst enkelt och smidigt. Vi har en jättefin fiskrök och den är det okey för dig att använda för att själv röka din fångst i.

När kvällen kommer kan ni njuta vid Jormsjöns strand tillsammans kring en öppen eld vid vår grillplats. Vi har oxå båtar som vi hyr ut så vad skulle kunna vara bättre än att lugnt glida runt på en spegelblank sjö med båten?

Till oss är man välkommen oavsett årstid och vi välkomnar skoteråkare, skidentusiaster samt andra friluftsintresserade gäster.

Oavsett vad du söker är Jormvattnets fiskecamp den perfekta startpunkten för din lugna stund eller för ditt äventyr i vildmarken!

Varmt välkomna önskar Marika med personal!

Några ord från en gäst på Google my business ”Liten mysig camping vid vattnet med trevlig personal. Bland faciliteterna fanns ett inglasat uterum med utsikt över sjön, perfekt vid dåligt väder. Toalett och kök var välstädat”