I området finns många fiskevatten och det går att hitta något som passar de flesta, det finns även handikappanpassade vatten här. Vi har de mest fantastiska fjälltjärnarna till strömmande vatten och så klart Jormsjön, rakt utanför campingen.

Fisket kan njutas av näst intill hela året. Du kan ta en tur med båt och ro långdrag på den spegelblanka sjön som ett exempel. Tillåt dig att fortsätta fantisera och nu har du vandrat till en avskild fjällsjö. Du har nu möjligheter att med flugspö försöka få upp den svårflörtade rödingen. I ett strömmande vatten inte alls långt ifrån fiskecampen så väntar öringen av det vackraste slaget. Sen har vi den underbara årstiden vinter och varför inte prova på pimpelfisket på den allra första isen? Där du nästan måste krypa ut för att inte isen ska brista under dig, spännande så det står härliga till! Vårvinterfisket är en fantastisk upplevelse och det känns lättare att lura upp rödingen. Ta med dig hela familjen, det finns fiskevatten som passar alla.

Vi säljer fiskekort för Jormvattnets fiskevårdsområde och Frostviken kortet som ger dig tillgång till mer än 120 vatten med bara ett kort.