2020.02.24

Mera snö och vindar, sol på det och nya gäster.
Fiskekort och maggotförsäljningen fortlöper och tron på fin fångst råder det inget tvivel om.

Vardagssysslorna på en camping och lite extra när det händer annat har varit dagens happenings.

Eftermiddagens bild visar hur det ser ut i Paradiset idag. Kvällen har jag ägnat åt bakning, det är kul.

Varmt välkomna!
Marika

2020.02.23

Söndag eftermiddag och snart är helgen över. En fantastisk helg med ett härligt gäng skoteråkare från Sidehillers som varit här och njutit av det vita guldet. Tack för att ni ville dela er helg med mig och min personal.

Blickar ut och ser landskapet förändras. Hela sjön var full av skoterspår i morse och nu är de ett minne blott. Ymnigt snöfall och hård blåst har svept bort allt.
Man kan säga att vi börjar från skratch igen. Ny vecka, nya gäster och nya möjligheter!

Varmt välkomna!
Marika

2020.02.19

Magiska Jorm och underbara Jormsjön! Den här sjön är alla fiskares dröm! Titta bara vilka fantastiska fiskar Niklas har dragit idag, den stora väger ca 2 kg.
Solen har varit gudagod idag och bjudit till värme och vårkänslor, kvällningen börjar bli sval och natten ser ut att kunna bli stjärnklar, av läget att döma nu.
Anläggningen börjar fyllas av entusiastiska skoteråkare och denna helg önskar vi Sidehillers välkomna!
Är ni sugen på ett besök? Boka i tid!

Varmt välkomna!

Marika

2020.02.17

En ny vecka med nya utmaningar och uppdrag!
Spännande att få vara en pusselbit i andras liv.

Laddat hela dagen med beställningar, bokningar, drömmar och planer. Framtiden är ljus och jag känner glädje i det jag gör och får vara med om.

Dessutom var solen framme och visade sig, så härligt!

Vill ni komma och njuta av storslagna fjäll och magiska fiskevatten?

Varmt välkomna!
Marika

2020.02.16

En oerhört intensiv helg är över. Tack till gänget Midsweden skoters för förtroendet att jag fick chansen att försöka göra er weekend bra.

Dagen idag var tanken att jag skulle ladda batterierna med lite skoteråkning, blev en tur till campen och tillbaka! Blev lite jobb i stället.

Förresten så har jag fått hem denna smidiga mattermos från Barocook nu, kom och handla.
290kr, som hittat.

Nu laddar jag om för en ny vecka och nästa gäng. Framförhållning gällande bokningar är a och o, det är ett som är säkert!

Varmt välkomna!
Marika

2020.02.12

Nyss kommit hem efter en lång dag. Tänk att det fortsätter snöa som det gör. Ska bli spännande att höra sen när vintern är slut, vad mängden nederbörd slutade på till slut.
Det är sjukt mycket redan… bilden är från min uppfart hemma. Niklas som plogar i de norra delarna av Frostviken har ett otroligt stort område att sköta. Det gör han med bravur och är värd en blomsterbukett för det!

Imorgon fylls fiskecampen av glada medlemmar i Midsweden skoters. En tradition de har är att besöka Frostviken och jag är glad att de fortsätter bo på campen efter att jag tog över. Välkomna till er!

Vill du komma och bo? Boka!

Varmt välkomna!
Marika

2020.02.11

Handlat, möblerat, städat, skottat…har även haft hjälp av bästa Tobias som hjälper mig med sånt som han är proffs på. Direkt efter dagens jobb så in på ett inspirerande årsmöte med Jormvattnets IF.

Håll utkik efter information om sommarens bästa vecka!! Jag kommer ha specialerbjudanden så kom ihåg att följa mina inlägg så ni inte missar nåt!

Vinter, vår o snart sommar! Boka ert boende!

Varmt välkomna!
Marika

2020.02.10

Gläds fortfarande med fiskefolkets lycka i helgen, wow vilken jackpot! Har beställt hem lite mera maggot oxå, bra att ha!

Börjat planera för sommarens fiskeäventyr i mitt huvud…. barn och ungdomar finns det gott om, skulle ett läger vara intressant? Grunden ligger klar, bara sommar och deltagare som ska till.

Vill ni komma och bo innan dess, ring innan det är försent!
Varmt välkomna!
Marika

2020.02.09

Vilken fiskehelg det blev för entusiasterna! Fantastiskt ljuvligt med den färgprakt som kommer ligga på tallrikarna när fisken sen ska avnjutas!

En ny vecka nalkas och jag noterar att skottning blir en av arbetsuppgifterna, makalöst. Men det är ju härligt till tusen. På torsdag kommer ett stort skotersällskap som beställt mat och boende ända till söndag. De kommer för snön och skoteråkningen, gläds med dom att prognosen visar snö.

Vill du njuta av fiske eller skoter?
Varmt välkomna!
Marika

2020.02.07

Då var TÄVLINGEN i gång på allvar! Mina fina husvagnsgäster dammade av fiskeutrustningen och visade vart skåpet ska stå. Libotten levererar fantastiska mängder med fin matfisk! På eftermiddagen så ordnade Hans-Olof och Agnetha varsitt fint bidrag till tävlingen som jag har på hemsidan. Www.Jormvattnetsfiskecamp.se Men även Jörgen och Stina kammade full pott på två timmars fiske på förmiddagen! Vi älskar fiske och Jormsjön levererar, frysarna fylls och @dromfiske är ett faktum!

Varmt välkomna! Marika

2020.02.06

Termometern visade på -20 grader i morse igen… det är så bra för isarna! Jag kan inte säga hur tacksam jag är över lite minusgrader, men det är jag.
Stugorna fylls varje helg och även att jag får en till säsongsuppställare till helgen, det tycker jag är supertrevligt!
Det känns nu att vintern är här på allvar, men sommarens gäster hör av sig och dagarna blir längre, vi går en ljus framtid till mötes! Längtar du efter en stilla kväll i båten med bara rocken som kläcker som sällskap? Känner själv ett visst sug efter det, det är magiskt!
Vill du uppleva detta, vinter eller sommar, vad du än väljer så kommer du trivas!
Varmt välkomna!

Marika

2020.02.05

Man behöver inget innegym när man bor i Jorm, utegym funkar lika bra. 3 timmar skottning på agendan idag.Sen någon timme inne med bokföring, det är inte lika kul som att skotta snö.


Man kan ju göra annat än att skotta snö oxå om man har tid. Fiska t ex, hör rykten om att Baksjön levererar stort med vackra fiskar! Jag drömmer om en vacker sommarkväll vid ett rinnande vatten med flugspöt i handen. Det är härligt det!


Sommarens bokningar rullar på fint och vill man förgylla tillvaron här för oss med sin närvaro så hör av er och boka boende!


Varmt välkomna!

Marika

2020.02.04

Hotell är bokat och nu kan man börja ladda ordentligt för årets Sportfiskemässa!
Det är många år sedan jag var iväg på den så det ska bli superkul att få bli en helt annan del av det än vad jag tidigare varit.

Drömfiske Jämtland/Härjedalen finns där med monter och jag kommer vara där tillsammans med andra fiskeglada människor. Det är 20-22/3 och jag är nyfiken, ses vi?

Jag längtar!

Längta bort eller längta hit, det är frågan vad som gäller för just dig som läser nu? Längtar du hit så boka ditt boende omgående!

Varmt välkomna!
Marika

2020.02.03

Laddat batterier genom att umgås med kära vänner och göra det jag älskar allra mest på vintern, köra skoter!

Åter på plats i Paradiset så fortgår det dagliga med städ, tvätt, bokningar och planering. Dessutom naturvärdskap på det, med andra ord så leker livet!

Har även hämtat ut paket idag, snygga, värmande och praktiska profilkläder till personalen!

Vill ni se hur vi ser ut i dom?
Varmt välkomna!
Marika

2020.01.29

Den årliga semestern tillbringar jag på skotern i Saxnäs. Men hemmavid är läget under kontroll, annars tror jag telefonen hade ringt.

Tänkte berätta att det nu finns möjlighet att köpa en supersmidig matlåda hos mig. Barocook kräver ingen eld, ingen el, utan bara vatten (snö går oxå bra) och en liten påse. Den påsen kastar man sedan i soporna och disken tar man med hem. Du kan alltså äta varm god mat till fjälls, du bestämmer själv vad du vill äta. Finns både matlådor och refillpack med 10 påsar.

Funderar du på lite vinterledigt? Tveka inte på att boka ditt boende i tid!

Varmt välkomna!
Marika

2020.01.27

Så har en ny vecka börjat och den inleder vi med lite snöskottning.
Effekten av allt snöande är att telefon ringer ofantligt mycket, och inkorgen på mailen fylls på. Det är svårt att göra människor glada idag känner jag. Men jag har hänvisat vidare till andra boendeanläggningar och hoppas att det ger resultat någonstans iallafall.
Även om jag inte kan ge er ett boende denna helg eller kanske nästa, så är det klart värt att ringa och chansa, återbud kan komma oxå. En enkel stuga som denna snöinklädda är ju bara för härlig!
Sen har jag plitat med annonser och produktblad. Nu ska jag åka hem och sova!
Varmt välkomna!

Marika

2020.01.26

Jag vill rikta ett stort varmt tack till min fina personal! Ni jobbar och sliter allt vad ni kan. Det är beundransvärt med engagerade människor och jag känner att jag fått det allra bäst! En riktig vinstlott helt enkelt, så tack till både kvinnorna och männen som är mig behjälpliga ❤

Den härliga känslan jag har över att få driva denna fina camping, det känns verkligen som att få komma hem.

Vill ni komma hem till mig?
Varmt välkomna!
Marika

2020.01.25

Snön fortsätter vräka ner i vårt underbara Paradis! Magin har inga gränser.

Jag har fått in en laddning med de snyggaste hoodiesarna! Kom in och shoppa vet ja! Många storlekar, iallafall nån dag.

Imorgon är veckans sista dag, siktet inställt på en ny! Hurra för livet!

Varmt välkomna!
Marika

2020.01.24

Jag är helt begeistrad av detta väder. Fascinerad minst sagt.
Längesen jag upplevt så starka vindar fulla med snö.

Jag lider med alla som vill ut på isarna för fiske, det blir ju inte bra alls det här!

Men oj så jag gläds med de som älskar snö lika mycket som jag!

Dessutom är det vackert!

Kom och bo hos mig!
Varmt välkomna!
Marika

2020.01.21

Igår var jag lite deprimerad över allt regnande och de hårda vindarna. Idag var det galet en sån snöstorm delux det bjöds på!
Vräker ner snö fortfarande och jag gläds med de som får ut och njuta i det vita guldet snart.

Ikväll har jag varit på Gäddede och blivit inspirerad av kursen om att ”Berätta sin historia ”. Fått fler verktyg att förmedla med och jag hoppas att det ger resultat.

Imorgon blir det nog skottning på schemat.
Varmt välkomna!
Marika

2020.01.19

Wow! Så fantastiskt trevlig fiskeafton vi fick till i fredags! Tusen tack till alla som kom och förgyllde med sin närvaro. Jag uppskattar det jättemycket. Det måste vi göra om tycker jag.

Helgen har varit otroligt intensiv och tanken var att jag skulle ladda lite batterier med dottern några timmar på eftermiddagen igår. Blev inte så mycket av det, mitt andra jobb slukade upp tiden i ett nafs genom sjukt många telefonsamtal.

Städat undan efter helgen och börjat ladda för en ny vecka. Har du laddat om för en ny vecka, är det kanske hos mig?

Varmt välkomna!
Marika

2020.01.16

Vilket fantastiskt område Frostviken ändå är! Jägare, fiskare och skoteråkare fyller stugor och husvagnar. Alla olika intressen får plats och kan njuta av allt det fantastiska vi har, häftigt!

Förberedelserna för morgondagen pågick långt in på kvällen så nu så är det skönt att lägga sig för natten.

I morgonkväll efter ”Fiskeafton”, från kl.20.00 så öppnar puben och vi stänger för natten 00.00. Vi kör även pub på lördag mellan 20.00-00.00

Varmt välkomna!
Marika

2020.01.15

Började förmiddagen som naturvärd. Sen har jag i princip suttit fast i telefon. Det märks att snön är här nu. Besvikelsen över att inte få boende går inte att missta. Har hänvisat till andra anläggningar och jag hoppas att man fått napp där.

Kvällen ägnades åt styrelsemöte med branschorganisationen för hållbar snöskoterturism. Jag är så klart medlem där då jag anser det som viktigt att det finns en bransch som fokuserar på snöskoterturismen.

Framförhållning är alltid bra, när man kan planera i god tid och sedan lägga fokus på nuet. Mycket man ska få till med planering och jag är glad att pusselbitar med bra personal fungerar bättre för varje dag.

Har du planerat för en tripp hit och haft framförhållning? Om inte så kan det vara bra att skynda, bara ett tips.

Varmt välkomna!
Marika

2020.01.14

Några timmar inne med kaffegänget och sen papperspyssla lite.
Sen tog jag på mig en annan arbetskeps och for och trampa och sladda leder. Oj så mycket snö vi har fått på kort tid. Vikingarna fick verkligen bekänna färg idag. Jag och min kollega Morgan oxå. Vi behöver inget gym det är då ett som är säkert. Det var allt från snöfall till att avsluta eftermiddagen med lite ljus och vackra färger, så det fick bli en liten filmsnutt men den vill inte ses.
Sen åter in på campen för lite bokningar och telefonsamtal.

Ikväll kommer jag somna ovaggad och jag hoppas att natten blir lång.

Fredag och lördag kör vi pub 20.00-00.00, välkomna!

Vill ni komma hit och njuta av det vita guldet precis som jag? Varmt välkommen att boka boende!
Marika

2020.01.13

Kan lätt bli sena kvällar när man sitter och förbereder och klipper och klistrar med bilder. På fredag är det Fiskeafton med möjlighet att ljuga ihop sin värsta fiskehistoria. Vi njuter av silltallrik till det och ser vem som lyckas bäst! Jag kan ju försöka dra ihop en historia kring dagens bild.

Ja dagarna rullar på iallafall och jag är jätteglad för alla gäster som dyker in och som ringer och bokar boenden.

Snön den fortsätter att falla och det känns ju fantastiskt kul!
Boka ditt boende du oxå!
Varmt välkomna!
Marika

2020.01.12

Jag vill inte vara sämre än andra som delat denna vackra film. En helt fantastiskt fin film från vårt vackra område Frostviken.


Detta får avsluta veckans inlägg och jag summerar veckan som fantastisk, precis som filmen. Jag hoppas att alla kan se den och bli inspirerade till äventyr. Vill man inte gå all in som i filmen utan välja en lite mera light version så kan man boka sitt boende här på fiskecampen och få tips som förgyller er vistelse här. Finns äventyr nära inpå knuten här, som passar både barnfamiljer eller andra äventyrare.

För övrigt så fortsätter snöandet här och gillar man skoterkörning och att bo i stuga, så är man välkommen att boka.


Jag önskar er alla en härlig söndagskväll och välkomnar nästa vecka med öppna armar och ett sinne likadant.


Varmt välkomna!Marika

2020.01.10

Idag har jag knappt hunnit sätta in foten på campen. Det känns märkligt tomt på ett vis.
Dubbla jobb är brutalt ibland, men det går.
Jag har super personal så det känns bra ändå!

Märks att skotersäsongen är i gång på allvar, det är mycket folk i stugorna, härligt! Men det finns plats för några till. Lite fiske kanske kan locka? Utrustning, fiskekort o maggot finns hos oss!

Snön fortsätter falla i Frostviken och det enda som är lite dumt med det är att isarna blir så dåliga om de inte hunnit grunda ordentligt.

Imorgon kör vi på igen!
Varmt välkomna!
Marika

2020.01.08

2020.01.07

Det är som kul när pusselbitar börjar falla på plats. När saker flyter på lite enklare. Planerar för framtiden och ser ljust på den.
Att lägga lite beställningar av olika slag. Veta att kalendern har röda ringar runt speciella dagar, det skapar framtidstro och hopp.

Idag hördes man lite i radion, ämnet som ligger mig så varmt om hjärtat, skoter. Imorgon åker jag med min kollega Daniel till Sorsele, där ska vi prata mer om skoter. Blir nog inget inlägg i morgon.

Kan hända att jag lägger mig tidigt idag, blir några mil i bil ju.

Snön faller ute, boka ditt boende!
Varmt välkomna!
Marika

2020.01.06

Helgens sista dag, men oxå veckans första, det är inte utan att man är lite förvirrad.

Jag har varit på jobbet hela dagen, det vet jag, men har nästan glömt bort vad jag gjort.
Jag var iaf där hela dagen så något måste jag fått gjort.

Nu är jag trött och sängen lockar. I morgon är det tisdag, kaffe på Loftet.

Varmt välkomna!
Marika

2020-01.05

Snacka om tillströmning av folk idag, alla skoteråkare. Men glad att man kan vara till hjälp.


Väder har vi haft rejält idag oxå, ymnigt snöfall. Vi får se om det slår över till regn eller om vi klarar oss. Håller tummarna för mera snö.


Snart klar med bokföringen oxå, det känns bra. Sista finliret kvar men det behöver jag hjälp med. Tur vi har proffs i byn.


Nu verkar det som om fisket vaknat till liv igen efter en mindre dvala. Så här fina fiskar fick mina husvagnsgäster idag. De var ute och njöt av både snö och fiske, vilken underbar kombo!Fiskekort och maggot finns hos mig, även fiskeutrustningen om du saknar något!


Boka ditt boende för liknande upplevelser!

Varmt välkomna! Marika

2020.01.04

Förmiddagen var jag på Skoterinfo och välkomnade de första friåkarna, kan lova att samtliga som kom in var förväntansfulla och glada.
Eftermiddagen har jag ägnat åt att fila vidare på hemsidan. Uppdatera den med lite kompletterande bilder och lite text. Ska ordna en plats för webbkameran oxå är väl tanken. Den måste jag ge konstgjord andning först, men sen kanske…eller inte, vi får se.


Fiskebarometern måste komma i gång igen, det fångas så många fina fiskar så det är ju skam på torra land att inte vi visar de vackra fiskarna till omvärlden. Fiskebarometern finns oxå här på hemsidan. Så jag uppmanar er alltså att komma in hit så vi kan fotodokumentera och skriva in era uppgifter.

I och med detta så utlyser vi en tävling! Största öring och största röding tagen inom Jormvattnets fvo mellan 1 februari och sista april går segrande ur matchen. Fina priser i potten!


Så här ser inläggen ut på facebook och instagram. Men jag vill att även ni ska se vad jag gör och vad som händer i världens mitt Jorm. Så ja, titta runt på hemsidan, funkar det?
Nu ska jag kanske avsluta arbetsdagen iallafall, kommer en dag i morgon oxå. Vill du komma och bo är ni välkomna att boka boende!
Varmt välkomna!Marika